Commentaren: 24
  • #24

    Hendrik-Jan (zondag, 14 juli 2019 13:07)

    De vidalista 60 is echt aan te bevelen.
    Goede snelle service ook tot de volgende bestelling !

  • #23

    leo (vrijdag, 12 juli 2019 12:06)

    bedankt voor de zoveelste bestelling en wat een leuke extra's altijd!!

  • #22

    Achie (donderdag, 11 juli 2019 18:47)

    Goed en vriendelijk bedrijf, reageert snel op mijn e-mails, dat is wat ik graag zie. Ik had een order geplaatst en die lag de volgende netjes op de mat!

    Ik raad mensen aan om zeker hier te kopen

  • #21

    Theo Schoutsen (donderdag, 11 juli 2019 15:13)

    Echt een aanrader... super snelle levering en geweldige kwaliteit. Werkt erg snel en goed ben erg tevreden. Is zeker de beste tot nu toe...

  • #20

    Dhr Kuijpers (donderdag, 11 juli 2019 15:13)

    Uitstekende klantenservice, gewoon een stap meer zetten ten behoeve van de klant. helemaal geweldig.
    Snelle reacties en acties op mails.
    Gewoon een topzaak.

  • #19

    Jan Oosterend (donderdag, 11 juli 2019 12:25)

    Keurige service +

  • #18

    zeg ik liever niet (donderdag, 11 juli 2019 11:43)

    Alles weer keurig ontvangen met een bonus
    toppie

  • #17

    Santito (maandag, 17 juni 2019 16:09)

    Het is netjes bezorgd en netjes ingepakt de producten zijn origineel

  • #16

    Klaasie (zondag, 16 juni 2019 22:51)

    Nette afhandeling van mijn bestelling Cenforce bestellen hier mensen

  • #15

    Neuker (zaterdag, 15 juni 2019 20:53)

    Gelukkig kan ik op deze site met een gerust hart bestellen voordat ik bestel bekijk ik altijd of er een contactmogelijkheid is met de leverancier dat was er via whatsapp, daarna heb ik meerdere goede ervaringen gehad van deze producten

  • #14

    Kwirein (zaterdag, 15 juni 2019 19:32)

    Heb de Cenforce besteld en maar gelijk voor mij vrouw een Lovegra erbij dan kan ze het bijhouden

  • #13

    anoniem (zaterdag, 15 juni 2019 17:17)

    zeer goede kwaliteit, eerlijk bedrijf betrouwbaar, ik beveel het echt iedereen aan, echt top !!

  • #12

    Kees (zaterdag, 15 juni 2019)

    Snelle levering. Bestelling verzonden via pakketpost; stipt op tijd geleverd; en onverwacht extraatje in de envelop. Top dus.

  • #11

    K (zaterdag, 15 juni 2019 17:16)

    Gisteren (vrijdag, werkdag) heel vroeg wat besteldvia website. Die is duidelijk en betalen gaat soepel. Orderbevestiging snel binnen. Daarin staat dat email ontvangen wordt als het verstuurd wordt. Dat is in is dus niet zelfde werkdag. Ik wilde het eigenlijk snel hebben, ... maar goed. Ik lees hier in ieder geval dat het wel echte middel is, gelukkig!!!!
    Geleverd op woensdag !!!(maandag was 2e Paasdag). Dus top !!!!
    Aanrader!
    Ik zal nog even updaten zodra ik de Kamagra gebruikt heb....

  • #10

    Imro (zaterdag, 15 juni 2019 17:15)

    Een toffe service
    snel klankvriendelijk integer discreet en super sublieme bedrijf.
    Ga zo door en uw klantenkring wordt vereenvoudig
    gr
    Imro

  • #9

    Hans (zaterdag, 15 juni 2019 17:13)

    3 keer besteld en 3 keer goed verpakt en tijdig ontvangen.

  • #8

    Sahil (zaterdag, 15 juni 2019 17:13)

    Vandaag wat besteld via de website. Betalen is erg makkelijk via Ideal. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ik mijn bestelling binnen heb. Zal vervolgens direct een update hier achterlaten.

  • #7

    Wilco (zaterdag, 15 juni 2019 17:12)

    Mijn eerste ervaring met deze webshop is zeer positief. Ik had al van anderen meegekregen dat deze website betrouwbaar is, maar had zelf eerst een andere leverancier die opeens de prijzen verhoogde en later het hele assortiment heeft veranderd, dus was op zoek naar een nieuwe leverancier,

    Kamagranet.nl leek mij een goed alternatief en die aanname is juist gebleken. Ik had een vraagje en werd vrij snel en adequaat geholpen door de support-afdeling.

    Dus concluderend over deze website: goede prijs, goede kwaliteit , zeer betrokken support en snelle levering.

    Alles 5 sterren waard dus.

  • #6

    SUper top (zaterdag, 15 juni 2019 17:10)

    Ik ben heel lang al klant van kamagranet
    Bestelling wordt heel snel geleverd en ik geniet ook van de werking.
    Ik raad aan om met deze site zaken te doen.

    Super top

  • #5

    Correcte en snelle afhandeling (zaterdag, 15 juni 2019 17:09)

    Correcte en snelle afhandeling! Ga hier zeker nog vaker een bestelling plaatsen.

  • #4

    Goede service en goedkoop (zaterdag, 15 juni 2019 17:09)

    Medewerkers zijn zeer behulpzaam.
    Bedrijf is op diverse vlakken zeer betrouwbaar.

    Openlijkheid van zaken.

    Ook naar buitenland verzenden geen probleem.

    De goederen zijn in perfecte staat aangekomen.

    Kan niets anders zeggen, ga zo door, fantastisch, de chat functie, mail, goede communicatie.

  • #3

    Chiray (zaterdag, 15 juni 2019 17:08)

    Ik bestel altijd bij kamagranet.nl en dat zou ik eerdere adviseer
    1 betrouwbaar site
    2 de goedkoopste
    3 top kwaliteit
    3 Altijd mijn bestelling snel en op tijd heb ontvangen
    4 uitstekend klantenservice ervaring

  • #2

    Jan (zaterdag, 15 juni 2019 17:06)

    Ik zocht al maanden een goed adres om kamagra te bestellen.
    Eindelijk gevonden.

  • #1

    Joffrey (zaterdag, 15 juni 2019 17:05)

    Nette site ik had gebruikt gemaakt van de cenforce actie en moet zeggen dat het de volgende dag binnen was dus ik blij vriendin blij dank heren