Kamagra Oral Jelly

€ 19,95

  • Op voorraad.
  • Levertijd: 1 - 2 dagen.

Kamagra oral jelly bestellen

doos sachets per doos
7 € 19,95
3 21 € 18,31
10 70 € 12,99
25 175 €  9,99

Kamagra Oral Jelly heeft dezelfde werking als Kamagra pillen, alleen de vorm is anders. Oral jelly is namelijk een gel verpakt in een zakje. Om het erectiemiddel toe te dienen maakt u de verpakking open en knijpt de gel eruit zodat u deze kunt innemen. Ideaal dus als u liever geen erectiepillen slikt.

Bonus 3 doos v.a. €99,95
Verpakking doos
Top Seller Ja

Kamagra oral jelly origineel bij kmanet.nl

 Een ander verschil met de Kamagra pillen is dat Oral Jelly eerder werkzaam is omdat het sneller in het bloed wordt opgenomen. U merkt dus eerder effect dan met andere erectiemiddelen. De hoeveelheid werkzame stoffen is echter hetzelfde als in de pillen dus u hoeft niet bang te zijn dat u teveel werkzame stoffen in één keer zult binnenkrijgen.

 Kamagra Oral Jelly bevat 100mg van hetzelfde werkzame middel als Kamagra namelijk sildenafil. Sildenafil staat erom bekend dat je makkelijk een harde, stevige erectie kunt opbouwen en gedurende langere tijd kunt vasthouden. Deze stof werkt tot wel 36 uur en staat ook wel bekend als Viagra.

 

Het middel is nu voor elke man met erectieproblemen bereikbaar dankzij de lage prijs van Kamagra Oral Jelly bij kmanet.nl .

Een verpakking Kamagra Oral Jelly bevat 7 doseringen in verschillende fruitsmaken, dus voor elke dag een verpakking. Zo weet u zeker dat u altijd een goede erectie kunt krijgen en maakt u een einde aan uw erectieproblemen. Bestel vandaag nog Kamagra Oral Jelly bij Kmanet! Alle bestellingen worden verzonden in een discrete verpakking zodat uw privacy is gegarandeerd.